Inhoud Programma

Gratis webinar start over...

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Webinar 25 januari 2022 19:00 uur voor wie kennis wil maken met programma (en mij)

Ouders van schoolgaande kinderen weten het: het gaat niet zozeer om de school (ja, ook) maar vooral om de juf die de klas bestiert. En zo is het ook met mijn werk. Ook al is het programma dat ik aanbied uniek, toch geeft dat geen garantie dat het bij je past. Op 25 januari 2022, geef ik daarom om 19:00 uur een kosteloos Webinar van ± 60 minuten hier over.

Ik leg het programma uit, vertel je welke resultaten je kunt verwachten en laat je kennismaken met mijn werkwijze. Aan het einde van het Webinar krijg je de mogelijkheid om je met korting in te schrijven, zodat je kunt instappen tegen een iets leukere prijs dan zoals hij nu op de site staat. Dat heet dan: voor-de-snelle-beslissers-korting. Dat is vaak een win-win. Ik heb er voordeel bij als jij snel beslist. Jij hebt er voordeel bij dat je geld kunt besparen. Je mag binnen 14 dagen kosteloos je besluit herzien. Schrijf je hieronder in. Ik stuur je dan op 25 januari 2022 een uur van tevoren de Zoom inloggegevens op. Noteer zelf NU in je agenda!

25 januari 2022 a.s. - 19:00 uur

Dicht het gat tussen waar je NU bent en waar je zou WILLEN zijn

De beste versie van jezelf begint bij het leggen van een stevige fundering onder je bestaan. Dat maakt je onwankelbaar. Je leeft dan vanuit autonomie, voelt regie en waait niet om bij tegenslag. We beginnen met radicale zelfzorg in eten, bewegen, slapen. En dan gaan we door. Met kleine verbeteringen, steeds meer en steeds weer. Dat is de ene helft van het programma.

Stilstaan bij jouw leven en bewust worden wat je werkelijk wilt met je leven

De andere helft van het programma is het programma van The Artist's Way: de methode die ontwikkeld is voor mensen die op zoek zijn naar meer creativiteit en inspiratie in werk en dagelijks leven. In een gestaag tempo stilstaan bij jouw leven en bewust worden wat je werkelijk wilt met je leven.

Kracht van dit programma

  • Beproefde kennis van 's werelds beste zelfhulpboeken en gecertificeerde Optimize.me Trainer/Coach;
  • Groepsleren door samen optrekken met buddies;
  • Unieke combinatie van rechterhersenhelft en linkerhersenhelft training (creatief, diepgaand en inspirerend, gecombineerd met praktisch en logisch).

De nieuwe training start 30 mei 2022

Hoe ziet de training er nu echt uit?

Pakket A = Alleen de zondag

Elke zondag staat de nieuwste film van de week online, met het weekthema (zie onder alle thema's). Dit zijn geen saaie, bloedeloze lesjes maar leuke, onderhoudende, leerzame trainingen inhoudelijk! Ik zorg echt dat je geboeid kunt blijven kijken. Die les bekijk je, je maakt aantekeningen, beantwoordt vragen en gaat aan de slag met de inhoud. Deelnemers die pakket A kiezen, krijgen deze trainingen als basispakket, als zelfstudie. Heb je een ijzeren discipline? Kun je geweldig goed zelfstandig je plannen uitvoeren als je maar weet hoe? Volg dan Pakket A; de investering is laag en de opbrengst is zo hoog als jij 'm maakt.

Pakket B = Zondag + maandag

Elke maandagavond (3 weken op, 1 week af) is er van 19:30 uur tot 20:30 uur een groepstraining (Zoomcall). Dat is de grote aanwinst op het 'consumeren' van alleen de online training. Nu maak je elkaar mee, zie je meer van elkaars groei en hindernissen, deel je wat je op je weg tegenkomt met elkaar en krijg je in break-out rooms creatieve werkvormen waarmee je aan de slag gaat met de inhoud van het weekthema. Deelnemers die pakket B kiezen, krijgen naast de films, dus ook deze groepstraining erbij. Niet meer alleen stoeien, maar je aan elkaar optrekken. Dit is voor jou als je van jezelf weet dat je een flinke discipline hebt maar het meeste haalt uit groepssteun.

Pakket C = Zondag + maandag + dinsdag

Je schrijft mij uiterlijk op maandagavond per mail hoe je afgelopen week is gegaan. Ik geef feedback, stel vragen, vraag door, keer je thematiek om en binnenstebuiten. Je gaat nu echt diepgaand op zelfonderzoek. Elke dinsdag is mijn vaste terugschrijfdag. De ervaringen die je leest van de voorgaande deelnemers, gaan over dit pakket. Deze training is de meest diepgaande en zorgt echt voor een transformatie. Ik ben je steun en toeverlaat, je kritische spiegel, je uitdager. Ik coach je door het hele proces heen zodat je echt resultaten boekt. Omdat dit veel van mijn tijd vraagt, kan ik dit aan niet meer dan 7 mensen aanbieden. Deelnemers die dit pakket C kiezen, krijgen de films, de Zoommeetings en de schrijfcoaching. Wil je echt wezenlijk ergens anders staan over 7 maanden, dan is dit de beste optie.

Proces

Resultaten van dit traject

  • Je bent helemaal fit van lijf en leden en je hebt kracht voor twee;
  • Je eindigt met een opgeruimd hoofd, hart en huis!
  • Je energie - die vrijgekomen is omdat je niet meer honderdduizend to-do's hebt openstaan - is eindeloos groot voor zaken die er echt toe doen;
  • Je creativiteit vloeit moeiteloos en krachtig;
  • Nergens losse eindjes meer, eindelijk doen waar je hart hard voor klopt.

Inhoud training per week/per module
(TAW = The Artist's Way) (HERO = Optimize.me programma)

Week 1
Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
week 6
week 7
Week 8
week 9
Week 10
week 11
Week 12
week 13
wek 14
week 15
Week 16
week 17
Week 18
week 19
Week 20
Week 21
Week 22
week 23
Week 24
week 25
week 26
weak 27
week 28

Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei,

of een stap terug naar veiligheid...

Kopie van Kopie van Een subtitel toevoegen

Wekelijks toegang tot de inspiratiefilm (15 à 20 min. max). Geen groepscalls.

€399,- ex BTW

Kopie van Kopie van Een subtitel toevoegen-2

Wekelijks toegang tot de inspiratiefilm + elke maandagavond van 19:30 - 20:30 uur groepstraining Zoom. 

€699,- ex BTW

Kopie van Kopie van Een subtitel toevoegen-3

Wekelijks toegang tot de wekelijkse inspiratiefilm + maandags groepstraining Zoom + wekelijks met mij schrijven zodat ik jouw proces op de voet kan volgen en jij persoonlijke feedback krijgt.

4.799,- ex BTW (max 7 plekken vrij).