Ervaringen

"Carolien deelt als critical friend liefdevolle mokerslagen uit en zit je op je huid. Ik kom het zelden tegen."

"Carolien is de drijvende kracht achter deze geweldige HĒRŌtraining. Ik ben er voor het hele traject helemaal ingestapt en dat vraagt een fikse toewijding. Daar krijg je dan ook heel veel voor terug. Want Carolien is niet de eerste de beste. Wat een inspiratie, wat een doe-kracht en wat een moed weet ze los te maken. Ze schuwt niets, deelt als critical friend mokerslagen uit en zit je liefdevol op je huid. Carolien is oprecht, toegewijd. Ze schuwt het ongemak niet. Daar heb je dus echt iets aan. Ik kom het zelden tegen. Carolien laat ons stralen en staat dicht naast ons. De HĒRŌtraining is een rijk en schitterend traject. Ontstellend goed en met veel impact als jij je commitment geeft! Een enorme kans die je niet cadeau krijgt maar die ik elk mens gun! DOEN.

Harriët Kollen - Onderwijsvernieuwer & mens ontwikkelaar

"Zaken die ik bijna had opgegeven blijken toch te kunnen veranderen"

"Ik ben aan de HĒRŌtraining begonnen omdat ik het roer echt om wilde gooien. Na tal van workshops en trainingen die me uiteindelijk vaak toch niet echt verder brachten wilde ik een aantal zaken in mijn leven en mezelf echt veranderen. Ik merkte dat ik telkens toch weer terug viel in oude patronen en gedachten en er niet in slaagde dit definitief te veranderen. De HĒRŌtraining sprak mij aan omdat het een stevig, lang en diep programma is. Niet een weekendje leuk op de hei, maar echt 7 maanden aan de bak om de beste versie van mezelf boven te halen. Dat geeft de tijd en ruimte om alles te onderzoeken, en om nieuwe patronen en gedragingen echt in te laten slijpen. Carolien is voor mij de perfecte coach tijdens dit traject. Gedreven maar ook geduldig, begrijpend maar ook scherp. Carolien coacht niet alleen in de vorm, maar leeft het zelf ook voor. Dat maakt haar begeleiding menselijk en tastbaar. Ik ben nog maar net begonnen, maar merk dat er van alles in mijn leven aan het bewegen is. Zaken die ik bijna had opgegeven blijken toch te kunnen veranderen, en ik voel me iedere week meer midden in mijn eigen leven staan. Ik kijk echt uit naar de rest van het programma."

Wolf Roodsant - Ondernemer

"Ik zit veel lekkerder in mijn vel, voel me energieker, heb veel meer focus!"

Carolien werkt in deze training met 'Kaizen', het principe dat kleine stapjes uiteindelijk grote veranderingen tot stand kunnen brengen. Die stapjes zetten we in alle belangrijke levensgebieden, zoals onder andere gezondheid, welzijn, relaties, werk, zingeving. Om iets stevigs op te kunnen bouwen moet je fundament sterk en diep zijn. Zo ben ik begonnen met elke ochtend 10 minuten yoga te doen, daar is nu een minuut hoepelen bijgekomen (wat ik ook nog verder op zal bouwen). Een ander klein stapje met groot effect is dat ik een dagindeling voor mezelf heb gemaakt, waardoor ik niet meer verdwaal in de tijd. Ik zit veel lekkerder in mijn vel, voel me energieker, heb meer focus en alles stroomt meer. Carolien analyseert messcherp en voelt haarfijn aan wat er speelt. Ze kan dat ook nog eens glashelder verwoorden, windt nergens doekjes om en laat zichzelf daarbij ook zien. Dat doet ze wel altijd met heel veel compassie, waardoor ik me totaal gezien voel en me aangemoedigd voel om verder te gaan op dit avontuur. Want dat is het, een avontuur, met vervaarlijke draken die een prachtige schat beschermen, namelijk dat wat ik te geven heb aan de wereld.

Ellen Omvlee - Juridisch Souffleur & Kunstenaar Houtje Vrouwtje

Titel - Dirk komt nog

Komt nog

Dirk van Andel - Massagetherapeut

Titel An komt nog

Komt nog

An van Goey - Ondernemer