Voor wie is het?

Slim, getalenteerd, lief, sensitief. Jij dacht; hiermee doorsta ik de crisis wel

Maar ja. Je voelt je futloos en gefrustreerd. Er liggen nogal wat plannen in de kast, je hangt teveel rond op Social Media, bent niet echt fit en ook niet zo gezond meer. Stilletjes baal je van je eigen futloosheid. 'S avonds til je de kat van het dekbed, rolt je op onder de dekens en denkt; zo, deze dag is ook weer voorbij. Check.

Je zit in de fuik

Eigenlijk kwakkel je - als je eerlijk bent - al jaren. Corona was de finale druppel. Want jij weet net zo goed als ik: vóór Corona was het iets anders. En daarvoor ook. En dáárvoor ook al, immers. Dus hier sta je nu: potentieel alles in huis om een gelukkig leven te leiden maar... je stikt van de onvervulde verlangens. Je hart bloedt dood, je talenten verstoffen en lekker werken lukt je al in geen eeuwen meer. Meeeeh.

In stilte lijden

Het vervelendste is dat eigenlijk niemand echt in de gaten heeft hoe belabberd je je voelt. Je was toch succesvol eerst, je zóu het toch allemaal moeten weten. Maar de geest is uit de fles en je lijdt in stilte. Soms eventjes droom je over huis en haard verlaten. Naar een tropisch eiland vertrekken. Een cafeetje beginnen op een geel strand met witte golven. Tiedeledie, tiedeledaaaah. Even op Youtube zoeken, hoe doe je zoiets, eigenlijk? En voordat je het weet zit je weer in de Social Media fuik. Om 03:00 's nachts is de chips op, de fles leeg. Zucht. Hik. Maandag dan maar. Maandag wordt alles anders.

Je mag wel/niet klagen

Van mij mag je wel klagen, hoor. Want zo'n leeggezogen leven is doodzonde voor iemand zoals jij. En voor mij maakt het niets uit dat je bij de hoogopgeleide, succesvolle m/v/x hoort want ik weet als geen ander hoe het kan gaan. Er is niks om je voor te schamen als je snapt dat je gewoon 'strategieën' hebt ontwikkeld die goed dienst deden om je in de illusie te houden dat je 'best een goed leven hebt'. Althans, tot voor kort. Want nu is je onrust wakker en wil je echt een ander leven. Dit is gewoon allemaal niet de bedoeling.

Inspiration needs to find you working

Dus: stop met jezelf bekritiseren. Je bent in goed gezelschap: ik weet waar je doorheen gaat want ooit was ik daar. Enne, vrij lang zelfs (3 jaar). Maar ik weet ook dit: je moet thuiskomen bij jezelf en díe partij tevreden gaan stellen. Dus: echt schóón genoeg van je eigen geploeter? Flink de balen van je gedoe? Wil je er vanaf? Ik ben niet bijzonder. Dus als ik het kan, kan jij het ook. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Voor wie?

Dit traject is niet voor 'iedereen'. Je (m/v/x) bent een dromer en een doener. Je bent niet zomaar een professional. Nee, je maakt werk van je hartstocht. Daarom investeer je in persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat je daarmee hogere doelen dient. De wereld een beetje mooier maken dan jij hem ooit aantrof, dat is jouw doel. Bijdragen met je werk. Want je hebt het állemaal in huis. Maar het ligt nu - as we speak - te verstoffen onder je onopgeloste shit. En daar heb je nu echt tabak van! Got it. 

Verantwoordelijkheid

Het maakt me echt niet uit hoe belabberd je je nu voelt als je instapt. Je doet gewoon mee. Maar op een voorwaarde! En dat is dat ik alleen maar werk met mensen die 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun proces. Jij snapt dat je alles in handen hebt om te veranderen, als je de handschoen maar oppakt. Goed. Als je tot hier gekomen bent met lezen, dan heb ik een vermoeden dat we wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen. En dat verheugt me. Want dan voel ik me ook uitgenodigd om vol voor jou te gaan. Snap je? Kortom, je moet discipel willen worden van je eigen pad. En dan ben ik echt je allerbeste maatje.

Gratis webinar start over...

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Kopie van Kopie van Een subtitel toevoegen

Wekelijks toegang tot de inspiratiefilm (15 à 20 min. max). Geen groepscalls.

€399,- ex BTW

Kopie van Kopie van Een subtitel toevoegen-2

Wekelijks toegang tot de inspiratiefilm + elke maandagavond van 19:30 - 20:30 uur groepstraining Zoom. 

€699,- ex BTW

Kopie van Kopie van Een subtitel toevoegen-3

Wekelijks toegang tot de wekelijkse inspiratiefilm + maandags groepstraining Zoom + wekelijks met mij schrijven zodat ik jouw proces op de voet kan volgen en jij persoonlijke feedback krijgt.

4.799,- ex BTW (max 7 plekken vrij).

Voor wie is dit geen goede training?

  • Als je nog in hardcore verslavingen vertoeft, zou ik eerst daarmee aan de slag gaan. Dat kan ook in deze training maar vergt misschien wel heel veel van je;
  • Als je geweldig diep in een depressie zit op dit moment, adviseer ik je om eerst daar hulp voor te zoeken. Je moet namelijk wel echt zelf tot actie over kunnen gaan en midden in de donkerte van je bestaan is dat vaak te lastig.

Voor wie wel?

  • Je bent bereid om te investeren met tijd, geld en energie in je eigen voortgang en proces. Je bent geen 'dood paard' aan wie ik moet trekken, maar je weet ook dat als je het allemaal zonder steun had gekund je mij niet nodig hebt;
  • Je bent hoog opgeleid, sensitief, getalenteerd maar het contact daarmee ben je al even kwijt. Je wilt echt anders, nu!
  • Je bent helemaal klaar voor de start op 30 mei 2022 en bereid alles uit de kast te trekken om jezelf weer op de rit te krijgen.

Webinar 25 januari 2022 19:00 uur voor wie kennis wil maken met programma (en mij)

Ouders van schoolgaande kinderen weten het: het gaat niet zozeer om de school (ja, ook) maar vooral om de juf die de klas bestiert. En zo is het ook met mijn werk. Ook al is het programma dat ik aanbied uniek, toch geeft dat geen garantie dat het bij je past. Op 25 januari 2022, geef ik daarom om 19:00 uur een kosteloos Webinar van ± 60 minuten hier over.

Ik leg het programma uit, vertel je welke resultaten je kunt verwachten en laat je kennismaken met mijn werkwijze. Aan het einde van het Webinar krijg je de mogelijkheid om je met korting in te schrijven, zodat je kunt instappen tegen een iets leukere prijs dan zoals hij nu op de site staat. Dat heet dan: voor-de-snelle-beslissers-korting. Dat is vaak een win-win. Ik heb er voordeel bij als jij snel beslist. Jij hebt er voordeel bij dat je geld kunt besparen. Je mag binnen 14 dagen kosteloos je besluit herzien. Schrijf je hieronder in. Ik stuur je dan op 25 januari 2022 een uur van tevoren de Zoom inloggegevens op. Noteer zelf NU in je agenda!

25 januari 2022 a.s. - 19:00 uur